skip to Main Content

Wie ben ik. En wat doe ik

rian_zelf_1

Ik ben Rianne van Woerkum. Ik ben geboren in Tricht (Betuwe) en ik woon sinds 1997 in Ankeveen. Tot ik in Ankeveen kwam wonen heb ik voor mijn ouders gewerkt die een tuinmarkt, hoveniers-en aannemersbedrijf hadden. Hier heb ik het vak van tuinontwerpen en aanleggen geleerd. Ook heb ik nog een jaar gewerkt in een bouwmarkt, waar ik verantwoordelijk was voor de tuinafdeling. Eenmaal in Ankeveen heb ik mij voor werk geörienteerd op tuin gerelateerde bedrijven en kon toen aan de slag bij Quality Gardens, waarvan de eigenaren net Gijs Koster in Bussum hadden overgenomen. Hier heb ik 2 jaar voor het hoveniersgedeelte tuinen voor klanten ontworpen en de werkvoorbereiding gedaan voor onze buitendienst medewerkers. Later ben ik ook ingezet in de tuinmaterialen-afdeling, nu bekend als Koster Tuinmaterialen. Na de verhuizing van Koster Bussum naar Naarden ben ik volledig ingezet bij de in-en verkoop. Al met al heb ik 17 jaar bij dit bedrijf gewerkt.

Helaas kwam daar een einde aan toen afgelopen jaar Koster werd overgenomen door Buiter Beton en er voor mij geen plek meer was. Sinds 1 april 2015 heb ik mijn oude liefde weer opgepakt en ben voor mijzelf begonnen onder de naam: RIAN Tuinontwerp & Advies. De activiteiten van Rian Tuinontwerp & advies zijn: tuinontwerp, tuinadvies, tuinschets, tuinaanleg, tuinbegeleiding, doe het zelf plan en hoveniersservice. Nu u weet wie ik ben, kunnen wij misschien wat voor elkaar betekenen.

BEZOEK ONS OOK OP FACEBOOK!

EEN PAAR VAN MIJN ONTWERPEN

Ik ben een flexibel ontwerpster. Aan de hand van uw wensen, het financiële plaatje en de geschikte materialen kan ik voor bijna alle tuinen wel een passende oplossing verzinnen. Hieronder vindt u links naar een paar van onze laatste opdrachten. Op onze tuin ontwerp pagina en onze tuin schets pagina staan nog meer voorbeelden van onze tuin ontwerpen.

Back To Top